Ruokajakelu maanantaisin klo 9.30 takaovelta.

Ti 4.5. klo 18 Raamattuluento YouTube-livenä Loistomedian YouTube-kanavalla (katsottavissa myös jälkeenpäin tallenteena). Opetus Erja Kalpio. Aiheena profeetta Elia. Luennon jälkeen keskustelua aiheesta ja rukousta. Mukana keskustelemassa Loiston toiminnanjohtaja Pekka Hautakangas.

La 15.5. klo 17 Loistolive (eli Loistoilta livestriiminä) Loistomedian YouTube-kanavalla. Mukana Harri Huhta, Heidi ja Pekka Hautakangas, houseband feat. Jonna ja Juha Kaukiainen, Anne Soukkalahti, Mirka Myyryläinen ja Lastenloiston terveiset, Loistotyypit, illan taiteilijana Aida Padatsu.

Savonlinnan Helluntaiseurakunnan tekemiä videoita voit katsella YouTube-kanavalta, joihin on linkki tässä: Savonlinnan Helluntaiseurakunnan videoita

Seurakuntamme JunnuJumiksen videoita lapsille voit katsella tästä linkistä: JunnuJumis

Muiden seurakuntien jumalanpalveluksia ja muita hengellisiä ohjelmia löydät osoitteesta: uskotv.fi

Toivontuvasta kertova video, jossa päiväysruokaa lahjoittava kauppias haastattelee Toivontuvan vastuuhenkilöitä. Suora linkki tästä: Toivontuvan video