Viikko 39

Ma 27.9. klo 9.30 Ruokajakelu takaovelta.

Ti 28.9. klo 18 Rukousilta.

Ke 29.9. klo 9 Toivontupa

Pe 1.10. klo 18 Nuortenilta

Su 3.10. klo 11 Ehtoollisjumalanpalvelus
Kari Pölönen, Hannu Rajala, Kari ja Marra Komonen.

Viikko 40

Ma 4.10. klo 9.30 Ruokajakelu takaovelta.

Ti 5.10. klo 18 Raamattuluento ja rukousilta.
Opetus Erja Kalpio. Aiheena profeetta Jeremia. Luennon jälkeen keskustelua ja rukousta. Mukana Loiston toiminnanjohtaja Pekka Hautakangas, Linnea Leirivaara ja esirukoilijoita. Luentoa voi seurata myös livestriiminä Loistomedian YouTube-kanavalla ja jälkeenpäin tallenteena.

Ke 6.10. klo 9 Toivontupa

Pe 8.10. klo 18 Nuortenilta

La 9.10. klo 17 Loistoilta
Pekka Hautakangas, Maria ja Aki Padatsu & band, Lastenloisto (lapsille omaa ohjelmaa 4 ikäryhmässä ja ilmainen iltapala) ym. Illan jälkeen nuorilla on mahdollisuus jäädä viettämään aikaa yhdessä klo 23 asti.

Su 10.10. klo 11 Jumalanpalvelus
Kent Nyman, Linnea Leirivaara, Markku Kaukiainen.

Huomioidaan tilaisuuksissa hygieniakäytännöt ja turvavälit.

Savonlinnan Helluntaiseurakunnan tekemiä videoita voit katsella YouTube-kanavalta, joihin on linkki tässä: Savonlinnan Helluntaiseurakunnan videoita

Seurakuntamme JunnuJumiksen videoita lapsille voit katsella tästä linkistä: JunnuJumis

Muiden seurakuntien jumalanpalveluksia ja muita hengellisiä ohjelmia löydät osoitteesta: uskotv.fi

Toivontuvasta kertova video, jossa päiväysruokaa lahjoittava kauppias haastattelee Toivontuvan vastuuhenkilöitä. Suora linkki tästä: Toivontuvan video

Tilaisuudet lähialueella

Enonkoski
Ke 29.9. klo 15 Rukouspiiri Mustosella, Mustolanmäentie 186.
Ke 6.10. klo 15 Rukouspiiri Jääskeläisellä, Kirkkotie 10.
Ke 13.10. klo 15 Rukouspiiri Kokkosilla, Niittylahdentie 166.

Raine Ihalainen pastoriksi

Seurakuntamme on kutsunut Raine Ihalaisen seurakuntapastoriksi. Hän aloittaa tehtävässä tammikuussa 2022.

Raine asuu Ruth-vaimonsa ja Hanna-tyttärensä kanssa Englannissa, jossa Raine on työskennellyt WEC-lähetysjärjestössä kouluttaja-mobilisoijana. Tehtäviin on kuulunut yhteydenpito lähettäviin seurakuntiin, lähetyskandidaattien ohjaaminen ja heidän koulutukseensa osallistuminen sekä raamatun opettaminen.

He ovat perheenä kokeneet, että muutto Suomeen on nyt ajankohtaista. Keskustelut mahdollisuudesta tulla pastoriksi Savonlinnaan vahvisti tuon ajatuksen ja Raine kertoo, että he odottavat perheenä innostuneena Savonlinnaan muuttoa, joka on toki samalla iso haaste koko perheelle.

Rainen vierailu elokuussa seurakunnassamme koettiin hyvin myönteisenä ja yhteys seurakunnan johtoryhmän ja Rainen kesken oli alusta alkaen lämmin ja avoin. Koko prosessi on niin Ihalaisen perheessä kuin seurakunnassamme koettu Jumalan johdattamana ja odotamme mielenkiinnolla tulevia yhteistyön aikoja.