Viikko 41

Ma 11.10. klo 9.30 Ruokajakelu takaovelta.

Ti 12.10. klo 18 Rukousilta.

Ke 13.10. klo 9 Toivontupa

Pe 15.10. klo 18 Nuortenilta

La 16.10 klo 19 Warkki-ilta (11-14-vuotiaille)

Su 17.10. klo 11 Kristillinen alkoholisti- ja narkomaanityö 50 vuotta. KAN vieraamme Jouko Vuorenniemi ja Risto Huttunen.

Viikko 42

Ma 18.10. klo 9.30 Ruokajakelu takaovelta.
Ma 18.10 klo 18 Jerusalemin raamattukodin ilta. Ajankohtaista tietoa Israelin raamattutyöstä. Kaija Turunen ja Maarit Kattilakoski. Musiikki Markku Kaukiainen.

Ti 19.10. klo 18 Raamattuluento ja rukousilta.
Opetus Erja Kalpio. Aiheena Joona. Luennon jälkeen keskustelua ja rukousta. Mukana Loiston toiminnanjohtaja Pekka Hautakangas, Linnea Leirivaara ja esirukoilijoita. Luentoa voi seurata myös livestriiminä Loistomedian YouTube-kanavalla ja jälkeenpäin tallenteena.

Ke 20.10. klo 9 Toivontupa

Pe 22.10. klo 18 Nuortenilta

La 23.10 klo 19 Warkki-ilta (11-14-vuotiaille)

Su 24.10 klo 11 Jumalanpalvelus.
Jukka Laukkanen, Martti Nykänen, Harri Huhta, Tarja Ikävalko.

Huomioidaan tilaisuuksissa hygieniakäytännöt ja turvavälit.

Savonlinnan Helluntaiseurakunnan tekemiä videoita voit katsella YouTube-kanavalta, joihin on linkki tässä: Savonlinnan Helluntaiseurakunnan videoita

Seurakuntamme JunnuJumiksen videoita lapsille voit katsella tästä linkistä: JunnuJumis

Muiden seurakuntien jumalanpalveluksia ja muita hengellisiä ohjelmia löydät osoitteesta: uskotv.fi

Toivontuvasta kertova video, jossa päiväysruokaa lahjoittava kauppias haastattelee Toivontuvan vastuuhenkilöitä. Suora linkki tästä: Toivontuvan video

Tilaisuudet lähialueella

Enonkoski
Ke 20.10. klo 15 Rukouspiiri Mustosella Tuulenmäessä.
Ke 27.10. klo 15 Rukouspiiri Silasella, Aholanpellontie 42.

Rantasalmi
To 21.10. klo 18 Sanan ja rukouksen ilta Katulähetyksessä, Kylätie 47. Antti Virolainen.

Raine Ihalainen pastoriksi

Seurakuntamme on kutsunut Raine Ihalaisen seurakuntapastoriksi. Hän aloittaa tehtävässä tammikuussa 2022.

Raine asuu Ruth-vaimonsa ja Hanna-tyttärensä kanssa Englannissa, jossa Raine on työskennellyt WEC-lähetysjärjestössä kouluttaja-mobilisoijana. Tehtäviin on kuulunut yhteydenpito lähettäviin seurakuntiin, lähetyskandidaattien ohjaaminen ja heidän koulutukseensa osallistuminen sekä raamatun opettaminen.

He ovat perheenä kokeneet, että muutto Suomeen on nyt ajankohtaista. Keskustelut mahdollisuudesta tulla pastoriksi Savonlinnaan vahvisti tuon ajatuksen ja Raine kertoo, että he odottavat perheenä innostuneena Savonlinnaan muuttoa, joka on toki samalla iso haaste koko perheelle.

Rainen vierailu elokuussa seurakunnassamme koettiin hyvin myönteisenä ja yhteys seurakunnan johtoryhmän ja Rainen kesken oli alusta alkaen lämmin ja avoin. Koko prosessi on niin Ihalaisen perheessä kuin seurakunnassamme koettu Jumalan johdattamana ja odotamme mielenkiinnolla tulevia yhteistyön aikoja.