Alfa-kurssi alkaa 4.10.2022

Alfa on seitsemän viikon ja yhden lauantain mittainen kurssi, jolla käsitellään kristinuskon perusasioita rennossa ilmapiirissä alustuspuheiden ja keskustelujen kautta. Alfassa jokainen saa esittää kristinuskoon liittyvät vaikeatkin kysymyksensä ääneen. Aiheina on mm. Kuka Jeesus on? Miksi Jeesus kuoli? Kuinka Jumala johdattaa meitä?

Syksyn 2022 Alfa-kurssi alkaa tiistaina 4.10. klo 18. Alfa-kurssin kokoontumiset jatkuvat kerran viikossa tiistai-iltaisin. Voit ilmoittautua lähettämällä nimesi ja puhelinnumerosi helluntaikirkko@gmail.com osoitteeseen.

KAIVA KAIVOJA – RUKOUSVARTIO  6.3. – 14.4.2022

Pidämme seurakunnassamme 40 päivää kestävän rukouskampanjan, jolloin rukoilemme erityisesti seuraavien aiheiden puolesta:

• Herätys
  • Missio syksyllä 2022
  • Ulospäin suuntautunut seurakunta
  • Lapsi- ja nuorisotyö
  • Lähetystyö
  • Jumalan Sanan tuntemisen syveneminen

Kuuntele Raine Ihalaisen 13.2. pitämä puhe ”Kaiva kaivoja”. Pääset jyvälle, mistä on kysymys.

Rukousvartioon voit osallistua yhtenä tai useampana päivänä omien mahdollisuuksiesi mukaan. Ei ole väliä sillä, mihin aikaan tai kuinka pitkään rukoilet. Pääasia on, että yhdessä rakennamme seurakuntaa rukoillen. Osallistumalla myös avaat ja syvennät omaa ”rukouskaivoasi”. Rukous on myös tärkeä työväline muiden ”kaivojen” avaamiseksi.

Siunattuja rukoushetkiä sinulle!